top of page
Namnlös design_edited.jpg

Peter Eugén

Konstnär / Designer

35 %

"Hans konst har uppmärksammats av många konsthandlare och kändisar runt om i världen bla Bruce Springsteen, Sean Connery, Phil Collins, Danny Trejo och Toni Robbins för att bara nämna några.

Han har även setts i FOX NEWS, ABC NEWS, HERALD FINANCE, WASHINGTON POST, CBS NEWS, NBC , Connoisseur Magazine, Art Habens, Artness Contemporary, The Bucket List Magazine, Vouge, SVD Perfect Guide och många andra tidningar, artiklar och intervjuer.​

Peter Eugéns målningar ger oss möjligheten att fördjupa oss i andras känslomässiga liv. Och ju längre in i porträttmålningen vi kommer , desto mer väcks hans intresse för rörelsen, uttrycken och det små detaljerna i karaktärerna.

Där gör han personliga studier av våra samtida ikoner. I sin uttrycksfulla konst plockar han ut de egenskaper som vi anser vara förenade med individens personlighet eller attribut. Det blir en fantasifull reflektion av fantasi och passion.

 

Peter Eugén Nilsson är född  1978 och är uppväxt i Sundsvall. Sedan 2007 är han bosatt och verksam i Stockholm. Han började sin karriär som naturmålare, men efter att ha flyttat till Stockholm fokuserade han mer på porträttmålningen och sedemera Popkonst.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
Titel: " Vända blad "
Kung Carl Gustav
År: 2020 - 2021
Akryl / Olja på duk
Storlek: 160
x115 cm inkl ram
Free shipping in Europe
Crypto accepted

Pris: 150 000 SEK
säljaren erbjuder 35 % provision
Din förtjänst vid sälj: 52 500 SEK

 

Skicka en förfrågan

Du kan skicka en förfrågan om att sälja en vara / produkt. Du kan försöka sälja den hur många gånger du vill och ditt arvode betalas ut när affären är stängd och köpet är genomfört.

Avtal. Certifikat. Kvitton erhåller alla 3 parter. Artivoo. Köparen och säljaren.

Skicka formuläret så återkommer vi till dig.

Thanks for submitting!

bottom of page